ORGANIZATIA PATRONALA A PRODUCATORILOR DE BCA

scurteaza timpul de constructie a9BCA-ul este unul dintre cele mai inovativ si mai popular material de zidarie la ora actuala. Pe langa toate avantajele pe care le ofera celor care locuiesc intr-un imobil construit din BCA – durabilitate, rezistenta, economie energetica – acest material de zidarie reprezinta si alegerea celor mai multi dintre constructori.

Timp si efort fizic reduse

In epoca moderna, guvernata de avantul tehnologiei, domeniul constructiilor nu se lasa mai prejos in ceea ce priveste evolutia felului in care se construieste. Este absolut firesc ca in 2015 sa nu se mai construiasca in aceeasi maniera ca in trecut. Se construieste mai economic, mai eficient si in armonie cu natura, intr-un cuvant, mai inteligent.

Blocurile din beton celular autoclavizat reprezinta una dintre solutiile de constructie pe care inginerii din domeniu au cautat-o multa vreme. Timpul de constructie este mult scurtat, iar efortul fizic depus pentru ridicarea unui imobil din BCA este injumatatit fata de sistemele de zidarie invechite. Cu BCA, 1 metru patrat de zidarie se realizeaza in aproximativ 3 minute, o performanta de neatins cu alte materiale.

BCA-ul este solutia pe care au asteptat-o constructorii, configurarea zidariei se realizeaza usor cu acest material. In acelasi timp, BCA-ul este caracterizat de versatilitate, putand fi folosit in diverse proiecte, constructia de imobile de la zero, dar si arcade, rafturi incastrate, firide, nise si diverse decoruri. Cu acest material de zidarie si canalele de cabluri electrice se vor realiza fara dificultati si intr-un timp extrem de scurt.

Folosind adezivul special predozat cu mare putere de fixare, vei construi sigur si durabil, iar consumul realizat pe metru patrat de aproape zece ori mai mic decat cel din cazul zidariei din caramida.

Totodata, pentru zidaria din BCA ai unelte speciale pentru fiecare actiune specifica. Exista in magazinele specializate in materiale de constructie mistrii pentru intinderea adezivului, echer pentru taiere, precum si spiral pentru executie canale vertical. Folosind unelte special concepute pentru acest material, vei avea parte de rezultatul scontat.

Recomandarea constructorilor pentru o casa care trece testul timpului

BCA-ul este materialul pe care constructorii si specialistii in domeniu il recomanda deoarece este in momentul de fata materialul care raspunde tuturor cerintelor lumii moderne.

Imobilele care folosesc ca material de zidarie BCA sunt rezistente in timp, nu sunt afectate de schimbarile extreme de temperatura si fac fata unor calamitati si situatii limita precum cutremurele sau incendiile.

Insa o casa din BCA este si una prietenoasa cu mediul inconjurator deoarece acest material este un excelent izolator, facand ca energia consumata cu incalzirea iarna si racirea vara sa fie una minima. Nu se consuma nici resurse naturale, iar tu vei avea facturi extrem de mici. Fiind realizat din resurse naturale inepuizabile, nici in procesul de fabricare a blocurilor de BCA nu este afectata natura si, un alt aspect important, BCA-ul este in totalitate reciclabil.

 

Vezi toate noutatile aici!