ORGANIZATIA PATRONALA A PRODUCATORILOR DE BCA

BCA si termorelaxarea

BCA si termorelaxarea

Comunicat de presa, Bucuresti, 16 iunie 2014

Oamenii au cautat dintotdeauna un material termoizolant suficient de rezistent, dar in acelasi timp usor de folosit pentru a construi eficient si durabil. De aceea, la inceputul anilor ’20 este dezvoltata o noua tehnologie pentru productia unui astfel de material termoizolant de zidarie BCA. Noile blocuri de zidarie pun confortul si siguranta casei pe primul loc, fara sa puna in pericol mediul inconjurator.

BCA – Material termoizolant

Aceste material termoizolant, BCA, este ideal pentru zidaria casei daca iti doresti o temperatura constanta, fara variatii insemnate intre anotimpuri. Nevoile de incalzire sau de racire a temperaturii vor fi minime si costurile la fel. Structura cu un continut ridicat de aer a blocurilor de BCA le ofera acestora capacitati termoizolatoare optime ce exclud nevoia unui sistem de termoizolare suplimentar. Practic, zidesti si termoizolezi in acelasi timp.
Zidaria realizata din BCA aduce un plus de siguranta casei tale datorita compozitiei minerale cu proprietatile ignifuge care il face sistemul de zidarie cu cel mai inalt grad de rezistenta la foc. In plus, pentru ca este fabricat doar din materii prime naturale ce sunt aproape neepuizabile, in cadrul unui proces tehnologic eficient si ecologic, materialul de zidarie BCA protejeaza sanatatea familiei tale si generatiile viitoare printr-un consum economic si emisii reduse de CO2.

Avand o greutate mica, zidaria din BCA nu solicita structura sau fundatia cladirii si poate fi folosita cu succes in cazul constructiilor moderne, multietajate. Durabilitatea si proprietatile materialului se pastreaza pe toata durata de viata, fara sa fie afectate de conditiile meteorologice sau de procesele de imbatranire.
Folosind produse BCA construiesti fara sa faci compromisuri si te bucuri alaturi de cei dragi de un nou tip de confort – TERMORELAXARE.

Vezi toate noutatile aici!