ORGANIZATIA PATRONALA A PRODUCATORILOR DE BCA

casa visurilor

casa visurilor

Cu totii am visat mereu la o casuta a noastra, cu putina verdeata, cu suficient spatiu in interior pentru a ne amenaja un spatiu de hobby, o casa perfecta. Trebuie insa sa recunoastem ca ridicarea unei case nu e o misiune usoara, iar cea mai importanta decizie pe care trebuie sa o luam atunci cand vine vorba despre ea este materialul de constructie.

Materialul pe care il alegi este definitoriu pentru felul in care se va desfasura viata ta in incinta casei. Decide cat te va costa proiectul, cat timp va dura constructia, cat va trebui sa investesti in eventuale reparatii, cat vei cheltui pe facturile lunare, dar si cum te vei simti in general in casa, pentru ca are un impact decisiv asupra ambientului interior.

casa visurilor

BCA pentru acasa

Betonul celular autoclavizat, pe care suntem siguri ca il stii dupa denumirea mai populara BCA, este o solutie moderna de constructie cu ajutorul careia te vei putea bucura de casa ta.

Nu trebuie sa te lasi indus in eroare de greutatea redusa a blocurilor de zidarie din BCA, ele sunt extrem de rezistente, iar cladirile realizate cu ajutorul acestui material vor trece toate testele la care vor fi suspuse – al timpului, al factorilor vitregi de mediu, chiar si al dezastrelor naturale. Casa pe care o construiesti acum pentru tine, va deveni acasa si pentru copiii tai, deoarece BCA-ul este imun procesului de imbatranire.

Nu trebuie sa scapam din vedere nici faptul ca BCA-ul este un material care nu dauneaza naturii, nici in timpul productiei, nici pe durata vietii. Este produs din materiale naturale precum nisipul, varul, cimentul si apa si va crea un mediu sanatos in locuinta ta, asigurand un grad optim de umiditate si tinand departe de casa ta mucegaiul si fungii, datorita varului.

Nu va trebui sa-ti faci griji nici din cauza incendiilor, a viiturilor sau a seismelor. BCA-ul va actiona ca un scut in fata lor protejandu-ti familia si lucrurile din interiorul casei.

Banii raman la tine in portofel

Tendinta generala a tuturor este de a se indrepta spre materiale de constructie care sa le garanteze faptul ca nu va trebui sa cheltuiasca o avere luna de luna cu incalzitul locuintei pe timpul iernii si cu racitul ei in perioada verii.

Si la acest capitol BCA-ul este alegerea fireasca. Zidurile realizate din BCA nu mai au nevoie de izolare deoarece au o conductivitate mica si pastreaza in casa un ambient placut si o temperatura constanta. Acest lucru este datorat milioanelor de micropori plini cu aer din compozitia BCA-ului.

Pentru ca au o greutate redusa, blocurile de zidarie din BCA vor fi mai usor de transportat, ceea ce se traduce in mod automat prin costuri mai mici la aducerea lor pe santier. In acelasi timp, ele vor fi mai usor de manuit, iar asta inseamna ca proiectul va fi finalizat intr-un timp mai scurt si cu o investitie mai mica in mana de lucru.

Vezi toate noutatile aici!