ORGANIZATIA PATRONALA A PRODUCATORILOR DE BCA

Promovare Beneficii BCA - Campanie initializata de PRO BCA

Promovare Beneficii BCA – Campanie initializata de PRO BCA

Bucuresti, 25 aprilie

Organizatia Patronala a Producatorilor de BCA din RomaniaPRO BCA  anunta demararea  celei mai  ample campanii de promovare realizata de o organizatie de profil in vederea promovarii beneficiilor oferite de categoria de produs BCA (beton celular autoclavizat).

Odata cu promovarea unei noi identitati vizuale a PRO BCA, obiectivele acestei campanii sunt concentrate in jurul pozitionarii categoriei de produs BCA ca solutie moderna si sustenabila de constructie, atat pe segmentul residential cat si pentru orice constructie noua ce se doreste a fi durabila si eficienta din punct de vedere al consumului de energie necesar pe parcursul exploatarii.

Mesajul central in jurul caruia a fost construita campania, « Termorelaxare BCA ~ este expresia celui mai important atribut al produselor BCA, un foarte bun izolator termic, dar si al beneficiului rezultat, respectiv relaxarea, confortul creat, lipsa grijilor din perspectiva cheltuielilor cu intretinerea.

Pentru perioada urmatoare obiectivele principale ale Organizatiei Patronale a Producatorilor de BCA « PRO BCA » sunt :

  • Pozitionarea produsului BCA ca lider pe piata materialelor de zidarie;
  • Informare obiectiva a factorilor de decizie si consumatorilor privind beneficiile produselor BCA si a constructiilor realizate din acest tip de material, alaturi de corectarea unor mituri existente despre aceste produse.
  • Intarirea pozitiei categoriei de produs BCA si pozitionarea acestuia ca fiind cea mai buna alegere pentru zidarie;
  • Cresterea cotei de piata;
Vezi toate noutatile aici!